Site Overlay

Uitnodiging 25 jarig jubileum Atelier Galerie Mathilde Pil 2019

Welkom op het feestweekend van 11 en 12 mei. 
Overzichtstentoonstelling van de afgelopen 25 jaar. 
Alleen op deze zaterdag en zondag 25procent jubileum korting. 

Tuurkesweg 8, 6006 SG Tungelroy gem. Weert 
Zaterdag 11 mei om 15.00 tot 18.00 uur en  
Zondag 12 mei van 12.00 tot 18.00 uur 

We starten met een prijsuitreiking voor de interessantste reactie op mijn kunstwerken. Deze mag u inzenden naar mathildepil@hotmail.com. of hieronder in het blok plaatsen. Ik wil heel graag een interactie over mijn werk. Ik schilder om mijn inspiratie kwijt te kunnen, vast te leggen en over te brengen. Schilderen doe je voor je zelf, om iets te creĆ«ren en hopelijk je zelf te verrassen en als het dat doet, wil je dat ook graag delen.
Ik kijk terug op 25 jaar inspiratie opdoen, reizen, schetsen, schilderen, exposeren en het gesprek aangaan met de bezoeker in mijn atelier. Alle exposities die ik in het binnen en buitenland heb gehad waren fantastisch maar de gesprekjes in mijn atelier raakten mij het meest. 

Voor de mensen die een werk van mij in hun bezit hebben is er zaterdagavond een feest in de tuin van 19.00 tot 22.00 uur. Graag hiervoor aanmelden via mail. 

Ik hoop dat ik u allemaal mag ontvangen, 
Mathilde Pil 
www.mathildepil.nl
0031 (0)628408175 


Tuurkesweg 8, 6006 SG Tungelroy gemeente Weert 
Welkom op andere dagen na afspraak:0628408175 
foto gemaakt door: Riet Galesloot

2 thoughts on “Uitnodiging 25 jarig jubileum Atelier Galerie Mathilde Pil 2019

  1. Nova Dirks says:

    Hele mooie schilderijen!
    Papa en mama hebben er ook twee in de woonkamer hangen. Ik hoop dat Ik er later ook een paar in mijn huis kan hangen. Ik vind de blauwe schilderijen erg mooi.

  2. Linda Lammers says:

    Wauw Mathilde, gefeliciteerd met je jubileum! Je bent op zoek naar inspiratie voor je eigen werk, maar jouw werk inspireert mij juist! Het wakkert een bepaald soort drang om de wereld te ontdekken in mij aan. Ik vind je werk zeer vrouwelijk en je kleurgebruik zorgt ervoor dat ik blij word wanneer ik ernaar kijk. Nogmaals gefeliciteerd en hopelijk nog vele jaren met mooi werk in het vooruitzicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2021 Mathilde Pil. All Rights Reserved. Mathilde Pil