Mathilde Pil’s expositie met als thema “ De Magie van Jamaica”

In deze expositie ziet u het ontstaansproces van de schilderijen, vanaf de eerste indrukken op papier, de schetsen met aantekeningen tot aan het eindresultaat.U volgt zo de reis door de magische wereld van Jamaica, vertaald in schilderijen van kleiner formaat tot aan zeer grote doeken.

Mijn atelier-galerie vindt u aan de Tuurkesweg 8 te Weert. Op afspraak kunt u ook op een andere dag komen kijken.Telefoon: 0495562906  of 0628408175

”De magie  van Jamaica komt tot uitdrukking in mijn schilderijen, van het mangrovebos waar de wortels de lucht in groeien en dan omlaag hangen in het water, de prachtige turquoise, azuurblauw en ultramarijn kleuren van de zee tot aan de prachtig gevormde Jamaicanen die de kracht van oermensen uitstralen en tegelijker tijd heel relaxed zijn “No worry`s, Ya mon”

Jamaica met de overweldigende zee gaf mij de energie om ook grote doeken aan te pakken en alles wat in mij zit in een beweging tot uitdrukking te laten brengen op het canvas. Zo ook de grote sterke vrouw, die op het strand mango’s verkoopt met een enorm zware fruitmand op haar hoofd.

Zoveel inspiratie vertaald in vormen en kleuren………”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>