mathilde_portret_okt2017 voor site

Uitnodiging

Expositie Atelier Galerie Mathilde Pil

Tuurkesweg 8 in Tungelroy gem. Weert

Zondag 18 Maart 2018 van 14.00 tot 17.00 uur

“Kijkje in haar collectie die in Mei in  Brazilië wordt geëxposeerd”

Na vele reizen naar Recife, Sao Paulo en Rio de Janeiro is Brazilië de grootste bron van inspiratie voor Mathilde geworden. In haar atelier vlak aan zee in Recife heeft ze al enkele grote doeken geschilderd en heel veel schetsen gemaakt. Deze schetsen zijn weer uitgangspunt voor haar schilderijen.

Mathilde: ’Wat blijft boeien zijn de kracht van de natuur, de dynamiek van de rollende golven, de schakeringen van de kleuren in de zee, het wisselend licht op het strand, het ritme van de palmen, maar vooral ook de mensen. Ik geniet van de spelende kinderen op het strand, de jongens die capoeira dansen, de mooie ronde vormen van de vrouwen en de grote families die in het water verkoeling zoeken. Hun hoofden vormen ritmische zwarte vlekjes in de branding. De vissers staan ongemerkt model voor haar. Alhoewel het verschil tussen arm en rijk hier heel groot is, brengt het uitgestrekte strand voor iedereen geluk.

Ze is trots dat haar werk in Brazilië wordt geëxposeerd, maar voor diegene die dat te ver vinden kunnen nog altijd een kijkje nemen in haar Atelier Galerie hier in Nederland

Welkom zondag 18 maart in Tungelroy

Mocht u verhinderd zijn en alsnog de collectie wilt bekijken.

Neem dan contact op om een afspraak te maken.

06 28408175  0495562906

www.mathildepil.nl

info@mathildepil.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>