Site Overlay

OPEN DAG zondag 13 maart 2022

Ik steun de bevolking van de Oekraine door de volledige opbrengst van de verkoop van mijn schilderijen op de OPEN DAG 13 maart te doneren aan mijn Rotaryclub Weert. Deze biedt rechtstreeks hulp aan de Rotaryclub in Oekraïne.

kunst versterkt
 Open dag  zondag 13 maart in Atelier Galerie Mathilde Pil 13.00 tot 17.00 uur 

Holland, waterplassen, weerspiegeling. 
Holland, holen en gaten, vogels in de sneeuw. 
Ik neem je mee naar de schoonheid van ons eigen land. 
Veel reizen heb ik gemaakt naar verre oorden, warme landen, bonte kleuren.
De lockdown dwong mij om meer om me heen te kijken, rust en stilte te ervaren. Uren heb ik me verwonderd, geschetst, geschilderd. Dagen waren gevuld met de natuur, puur, ongedwongen vrij van haast en druk. Nu alles weer open is en ik op een andere manier  vrij ben, zonder beperkingen, laat ik mijn werk zien.
Mijn tentoonstelling is verder open tot en met tweede paasdag 18 april op afspraak 0628408175  


 
Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.