Site Overlay

25 Jarig jubileum Atelier Galerie Mathilde Pil

Ik wil heel graag een interactie over mijn werk. Ik schilder om mijn inspiratie kwijt te kunnen, vast te leggen en over te brengen. Schilderen doe je voor je zelf, om iets te creëren en hopelijk je zelf te verrassen en als het dat doet, wil je dat ook graag delen.
Ik kijk terug op 25 jaar inspiratie opdoen, reizen, schetsen, schilderen, exposeren en het gesprek aangaan met de bezoeker in mijn atelier. Alle exposities die ik in het binnen en buitenland heb gehad waren fantastisch maar de gesprekjes in mijn atelier raakten mij het meest. 

8 thoughts on “25 Jarig jubileum Atelier Galerie Mathilde Pil

 1. Sprankelend en stralend zoals zoveel (echt.. 25!??) jaar geleden, geen spat veranderd!
  Dan heb ik het over de kunstenares, maar zeker ook over haar kleurrijke werken. Volop vitamines in deze Pil 😉

 2. Mathilde, je weet niet alleen het uiterlijk van de dingen weer te geven in je kunst, maar ook het innerlijk… dat is de echte werkelijkheid! Je hebt me als meisje van 12 jaar geïnspireerd als juf en kunstenares en die inspiratie leeft nu voort in m’n nichtje van 12 jaar.

 3. Elianne Broens says:

  ~Niets is wat het lijkt
  als je met andere ogen kijkt.~
  Decennia geleden, als ongelukkige onzekere puber, les mogen krijgen van Mathilde waarbij ik leerde kijken. Nu ben ik 45 jaar, ongeneeslijk ziek maar gelukkiger dan ooit omdat ik nu alles anders zie: mezelf, mijn omgeving, het leven!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.